Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Lampun kuva
 
Työskentele ja yritä
 

Yritysneuvonta

Yrittäjyyden ihme ei ole ylivoimainen liikeidea - vaan rohkeus toteuttaa se!

Kun idea syntyy, on sitä tärkeää päästä jalostamaan ammattitaitoisessa seurassa. Pöytyällä toimitaan aktiivisesti paikallisten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi. Pöytyän kunta tarjoaa alkaville ja toimiville yrityksille neuvontapalveluita, edistää yritysten välistä yhteistyötä ja yritysten toimintaedellytyksiä.

Kunnassa yrityspalveluista vastaavat kunnanjohtaja ja kehittämispäällikkö. Yrityspalvelut kattavat niin alkavien yrittäjien neuvonnan, sijoittumispalvelut kuin toimivien yrittäjien kehittämistarpeetkin.

Ota yhteyttä esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Liikeidean arviointi ja kehittäminen, perustamisneuvonta, kehittämisneuvonta, rahoitussuunnittelu, julkisen rahoituksen hakeminen, tuotekehitysneuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja kansainvälistymisneuvonta.
  • Voit varata ajan tapaamiseen ottamalla suoraan yhteyttä kehittämispäällikköön.  Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja täysin luottamuksellisia.
Yritystemme käytettävissä on laaja sekä yksityinen että julkinen asiantuntijaverkosto, josta löytyy paras ratkaisu palvelutarpeeseen.
 

Ota yhteyttä

 

Mika Joki 
kunnanjohtaja
puh. 040 672 2900
mika.joki(a)poytya.fi