Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Auranmaan kuntien yhteisen hankkeen Töihin maalle logo
 
Työskentele ja yritä
 

Töihin maalle -hanke

Auranmaalla on alkanut vuoden 2023 alusta Töihin maalle -hanke, jossa mukana ovat Pöytyän, Auran, Koski Tl:n, Marttilan ja Oripään kunnat. Hankkeen rahoittaa Varsinais-Suomen liitto ja hanketta vetää Päivi Muurinen. Hanke on vuoden mittainen ja sen tavoitteena on:

1. Saada työntekijöitä alueen yrityksiin
2. Tuoda esille, millaista arki Auranmaalla on
3. Luoda ajankohtainen kuva maaseudusta yleensä (kumota harhaluulo, ettei maalla olisi töitä)
4. Tutustuttaa alueen yritykset toisiinsa
5. Kouluttaa alueen yrittäjiä onnistuneeseen rekrytointiprosessiin

Hanke vaikuttaa vahvasti sosiaalisessa mediassa. Seuraa Töihin maalle -tilejä: Instagram, Facebook ja TikTok. Siellä pääset seuraamaan alueen yrityksien pöhinää, seikkailuja Auranmaalla ja pysymään kärryillä hankkeen jokaisesta käänteestä.

Hankkeessa haetaan mukaan yrityksiä, joista tehdään videoita sosiaaliseen mediaan vuoden 2023 aikana. Videoista tulee hyväntuulisia ja työnkuvaa raottavaa. Tarkoituksena on luoda ajantasainen kuva siitä, millaisia työtehtäviä Auranmaan yrityksissä on. Hankeen vetäjä Päivi Muurinen tulee tutustumaan kunkin yrityksen työhön yrityksen työntekijän tai työntekijöiden avustamana. Samalla työntekijä pääsee loistamaan omalla ammattitaidollaan ja kertomaan, miksi on töissä juuri kyseisessä yrityksessä. 

Lisäksi kartoitetaan, millaisia rekrytointitarpeita yrityksissä on, jotta hanke pystyy parhaalla mahdollisella tavalla kohdentamaan viestinnän potentiaalisiin työnhakijoihin. Myös ajatuksia ja toiveita hankkeeseen liittyen otetaan mielellään vastaan.

Kaikissa kysymyksissä hankkeeseen liittyen voit olla rohkeasti yhteydessä Päiviin!

 

Ota yhteyttä

 

Päivi Muurinen
projektikoordinaattori
040 672 2906
paivi.muurinen(a)poytya.fi