sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Piltin Puutarhan pinaattiviljelmä Pöytyällä.
 
 

Kymmenen yritystä videoilla 

Kesällä 2022 toteutimme yhdessä 10 yrityksen kanssa videoprojektin. Tavoitteenamme on kertoa paitsi kunnan laajasta elinkeinoelämästä, myös yksityiskohtaisesti esitellä yrityksiämme. 

Hydoring Oy

Hydoring sijaitsee Pöytyällä Kyrössä ja on 35-vuotias alansa ehdoton ammattilainen; samalla Pöytyän suurin työllistäjä. Yrityksellä on vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja -koneikkojen valmistuksessa. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon.

Vahva tuotekehitys, asiakaslähtöiset ratkaisut ja nykyaikainen tuotanto ovat yrityksen tulevaisuutta. Yritys tarjoaa koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Hydoring tarvitsee huipputekijöitä ja tiiminjäseniä. Mikäli työ kasvavassa organisaatiossa kiinnostaa, ota heihin yhteyttä.

Kaidanojan kartano

Kaidanojan kartano on upea juhla- ja majoituspaikka Pöytyällä Yläneellä. Upeiden puitteiden lisäksi kartanosta saa maailman parasta ruokaa, sillä Kulhuan Paakari toimii tiloissa.

K-market Kyrö

K-Market Kyrö sijaitsee 9-tien varressa, Pöytyällä Kyrön taajaman portilla. Kaupassa on kattava valikoima ja saa kuumat kahvit mukaansa. Kauppias Jennin ja henkilöstön tekemisestä huokuu lämpö ja asiakaspalvelu on taattua A-laatua. 

Länsimoottori

Länsimoottori on syntynyt kahden autoharrastajan lyötyä hynttyyt yhteen 15 vuotta sitten. Ossi Säylä ja Tuure Sundberg tekevät tätä nykyä hommia Pöytyällä Riihikoskella asiantuntevan henkilökuntansa kanssa. Autoja myydään fyysisen liikkeen lisäksi vahvasti verkossa ja asiakaspalvelu on tässä autokaupassa omaa luokkaansa. 

Mepu

Suomessa suunniteltuja ja Suomessa tehtyjä laatutuotteita jo vuodesta 1952! Viljankäsittelylaitteistaan tunnettu Mepu Oy toimii Pöytyällä Yläneellä. Uutteran tutkimus- ja kehitystyön ansiosta yritys tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita maatalouteen. Mepu on Yläneen suurin työllistäjä ja kasvaa vuosi vuodelta määrätietoisesti.

Metodin terapia- ja hyvinvointitalo

Metodi on psykologi- ja sosiaalialan osaamiskeskus Riihikoskella. Metodin ammattilaistiimi tarjoaa psykoterapiapalveluita, psykologin vastaanottoa ja tutkimuksia henkilöasiakkailleen. Tarjolla on myös koulutuspalveluita ja yrittäjäpariskunta Eeva-Leena ja Toni Kataja ovatkin loistava puhujavinkki alan tilaisuuksiin.

Näre Cosmetics

Tuore luonnonkosmetiikka-merkki Näre vannoo monimuotoisen maatalousluonnon nimeen ja valmistaa hoitavia ja puhdistavia tuotteita luomuyrteistä, -pihkasta ja -käävistä Pöytyällä.

Onnenläntti

Vuonna 1985 Katja tuli vastavalmistuneena ylioppilaana Suomeen ensimmäisen kerran ja oli haltioitunut; ihmiset, luonto, järvet ja eläimet. Pitkä aika on kulunut tästä ja matka Suomessa jatkuu yhä; Pöytyällä Yläneellä.

Onnenläntti on suomi-saksalaisen perheen pippurinen äiti-tytär yritys, jonka suurin vetovoima on ilo.

Piltin puutarha

Piltin Puutarha on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys Pöytyällä Riihikoskella. Puutarhan juuret juontavat 1950-luvulle saakka ja se harjoittaa nykyään kasvihuoneviljelyä.

Piltin päätuotantosuuntana on baby leaf pinaattisalaatti ja tämän lisäksi yritys tekee sesonkeihin muutamia kukkatuotteita ketju- ja suurtukkuasiakkaille.

Vihervakka Oy 

Vihervakka sijaitsee Pöytyällä Riihikoskella. Vihervakka on siirtonurmen tuottamiseen ja siementen käsittelyyn erikoistunut yritys, jonka jälkeä voi ihailla monen golfkentän lisäksi esimerkiksi Helsingin Olympiastadionilla.

 
x