sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Siirtoruuvi Sakari Rapakko.
 
Siirtoruuvin Sakari Rapakko
 

Siirtoruuvi Oy


Kuukauden yritys Pöytyällä -sarjassa tutustutaan pöytyäläisiin yrityksiin ja yrittäjiin. Siirtoruuvi Oy on vuodesta 1977 toiminut yritys, joka on erikoistunut ruuvikuljetinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Siirtoruuvi on osa LeKo-group konsernia ja suurin osa yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä. Ruuvikuljettimia toimitetaan ympäri maailmaa eri teollisuuden aloille kuten sellu- ja paperiteollisuuteen.
 
Tehdaspäällikkö Sakari Rapakko on työskennellyt 7 vuotta Siirtoruuvissa ja mainitsee yrityksen vahvuudeksi pitkän kokemuksen ja alalla ansaitun luottamuksen. Tuotteen tulee kestää käytössä, ja niin heidän tuotteensa tekee.

Miten päädyit työskentelemään Siirtoruuvissa?

”Minulle tuttu henkilö oli töissä Siirtoruuvissa ja vinkkasi työpaikasta. Tulin taloon diplomi-insinööri konepajataustalla. Viihdyn mainiosti täällä, pienehkössä firmassa saa tehdä monipuolisesti."

Mikä mielestäsi on parasta yrittäjyydestä juuri Pöytyällä?

"Pöytyällä on hyvä Siirtoruuvin olla, sillä kaikki sujuu kivasti ja sijainti on hyvä. Meiltä lähtee tavaraa maailmalle monista satamista Suomesta.”

Mikä on haastavinta yritystoiminnassa?

”Yleisesti ottaen haastavuutta ja epävarmuutta yritystoimintaan on varmastikin lähivuosina aiheuttanut korona ja Ukrainan sota. Siirtoruuvissa olemme tällä hetkellä onnellisessa asemassa siinä mielessä, että toimintasektorillemme ei sota ole paljoa vaikuttanut. ”

Miltä tulevaisuus näyttää Siirtoruuvissa?

”Tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä nykyiselle toiminnallemme on tilausta. Tulevaisuudessa arvelen kiertotalouden vielä kasvavan, ja yritysten korjausinvestoinnit voivat näkyä tilauksissamme.
 
Siirtoruuvilaisilla on pitkiä työuria takana, joka osaltaan kertoo, että moni viihtyy meillä. Nyt ja lähitulevaisuudessa tarvitsemme lisää levyseppähitsareita", Sakari vinkkaa ja kehottaa kiinnostuneita osaajia tai alan koulutettavia ottamaan yhteyttä.
 
 
Lisätietoja yrityksestä Siirtoruuvin nettisivuilta.

Seuraavan kuukauden yrittäjäesittely tehdään yrityksestä, jonka kanssa Siirtoruuvi tekee yhteistyötä. Edellinen juttu oli Kyrön Kulta-Kellosta, joka vinkkasi Siirtoruuvin, sillä he tekevät yritykselle kylttikaiverruksia.


 Lue lisää: Pöytyän yrityskenttä - tutustu yrityksiin!


julkaistu 29.9.2023


 
 
 
x