sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Olli Raatikainen hallissaan Pöytyällä.
 
Olli Raatikainen OVR-Metalli hallillaan
 

OVR-METALLI KY, Yrittäjä Olli Raatikainen


Kuukauden yritys Pöytyällä -sarjassa tutustutaan pöytyäläisiin yrityksiin ja yrittäjiin. OVR-Metalli Ky on pöytyäläinen metallialan yritys, jonka yrittäjänä toimii Olli Raatikainen.

Kuka olet?

"Olen Olli Raatikainen, yritykseni nimi on OVR-Metalli Ky.”

Mikä on yrityksesi tarina?

”Perustin yritykseni 90-luvun alussa. Olin nuorena kesätöissä Siltasella hitsaushommissa ja armeijan jälkeen työskentelin Siirtoruuvilla. Ajatus oman yrityksen perustamisesta tuli vain mieleeni, ja olen nyt toiminut yrittäjänä jo noin 30 vuotta. Yritykseni tekee monenlaisia metallitöitä. Pääasiassa teen töitä muutamille yrityksille, mutta palvelen myös yksityisasiakkaita. ”

Mikä on parasta yrittäjyydessä juuri Pöytyällä?

”Yrittäjyydessä parasta on ehdottomasti yrittäjän vapaus. Voin itse päättää työaikani, ja se on minulle tärkeää. Tykkään aloittaa työt aamulla jo kuudelta. Lisäksi yhteistyö sujuu luotettavien asiakkaideni kanssa. Saan tehdä monipuolisia töitä, mikä tekee työstäni mielenkiintoista.”

Mikä on haastavinta yrittäjyydessä?

”En koe kohdanneeni sen suurempia haasteita yrittäjänä.”

Miltä OVR-Metallin tulevaisuus näyttää?

”En ole suunnitellut tulevaisuutta sen kummemmin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että töitä riittää mukavasti.” 

Anna jokin vinkki yrittäjäksi ryhtymistä miettivälle?

 ” Vinkkini yrittäjyyteen ryhtyville on pitää talousasiat kunnossa. Hyvä tilitoimisto voi olla suureksi avuksi hallinnollisissa asioissa. ”


Seuraavan kuukauden yrittäjäesittely tehdään yrityksestä, jonka kanssa OVR-Metalli  tekee yhteistyötä. Edellinen juttu oli Siirtoruuvista, joka tekee yhteistyötä Ollin kanssa.


Lue lisää: Pöytyän yrityskenttä - tutustu yrityksiin!

Juttu on julkaistu 1.11.2023

  
x