sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Kyrön Kulta-Kello Markku ja Jenna.
 
Pöytyän kellosepänliikkeen Kyrön Kulta-Kellon yrittäjä Markku Williams ja Jenna
 

Kyrön Kulta-Kello oy, pöytyäläinen kultasepänliike

Kuukauden yrittäjä Pöytyällä -sarjassa tutustutaan pöytyäläisiin yrittäjiin. Elokuun 2023 yrittäjätarinassa haastatellaan Pöytyän Kyrössä sijaitsevan kultasepänliike Kyrön Kulta-Kellon yrittäjää Markkua. 

Kuka olet?

"Markku Williams, Kyrön Kulta-Kello Oy:n toimitusjohtaja."

Mikä on yrityksesi tarina?

 "Olen pyörittänyt Kyrön Kulta-Kelloa jo 31-vuotta, vuodesta 1992. Liikkeellä on lähes 70-vuotishistoria. Päätökseeni ryhtyä yrittäjäksi alalle saattoi vaikuttaa isoisäni ammatti, sillä hänellä oli kultasepänliike (ei kuitenkaan Pöytyän Kyrössä).
 
Puolisoni Maarit ja tyttäreni Jenna työskentelevät myös yrityksessä. Meillä on myytävien korujen ja kellojen lisäksi myös palveluita kuten korjauspalvelut, laserkaiverrukset, passikuvaus, Postin palvelut, toimistotarvikemyyntiä ja verkkokauppa.”

Mikä on parasta yrittäjyydessä juuri Pöytyällä?

"Parasta yrittäjyydessä on yrittäjän vapaus. On itsestä kiinni, mitä haluaa tehdä tai toimintaa kehittää. Myös tuttu vakiintunut asiakaskunta Pöytyällä ilahduttaa ja vuosien varrella luotu luottamus. ”

Mikä on haastavinta yrittäjyydessä?

 "Ajan hermolla pysyminen voi aiheuttaa paineita. Miten pysyä trendien tasalla, pitäisikö sosiaalisessa mediassa laittaa itseään likoon? Kaupan siirtyminen yhä enemmän verkkoon lisää kilpailua ja vähentää kivijalkaliikkeissä asiointia, mikä on haaste näin liikkeen pitäjän näkökulmasta.”

Miltä tulevaisuus näyttää Kyrön Kulta-Kellossa?

 "Samalla tavalla mennään, asiakkaita palvellen ja pysytään ajan hermolla tuote- ja palveluvalikoiman kanssa. Tervetuloa käymään!”
 
 
Lisätietoja Kyrön Kulta-Kellon verkkosivuilta.
 
Seuraavan kuukauden yrittäjäesittely tehdään yrityksestä, jonka kanssa Kyrön Kulta-Kello tekee yhteistyötä. Edellinen juttu oli legomuseo Vanha-Palikan Velmeristä, joka vinkkasi kultasepänliikkeen, sillä hänen legonsa kulkevat liikkeen Postin kautta.

 Lue lisää: Pöytyän yrityskenttä - tutustu yrityksiin!

julkaistu elokuussa 2023

 
x