sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Nuori henkilö makoilee nurmikolla
 
 

Koululaiskuljetukset

Kuljetus järjestetään kunnan kustannuksella oppilaille, joiden koulumatka on vähintään viisi kilometriä (5 km) huomioiden myös lain määrittelemät odotusajat. Kuljetus järjestetään maksuttomana myös esiopetuksen ja 1.–2. luokkien oppilaille, joiden koulumatka on vähintään kolme kilometriä (3 km). Esiopetus- ja koululaiskuljetus järjestetään edellytysten täyttyessä oppilaan yhdestä, väestörekisteriin merkitystä virallisesta kotiosoitteesta. Matkaan voi sisältyä oppilaan itse kuljettavaa osuutta 1.-2. luokan oppilailla enintään 2 km ja 3.-9. luokan oppilailla enintään 3 km.

Kuljetusten järjestämisessä noudatetaan lähtökohtaa, jonka mukaisesti ensisijaisesti hyödynnetään käytettävissä olevaa reittiliikennettä, ellei perusteltua syytä muuhun ole. Muilta osin kuljetukset hoidetaan tilausliikenteellä tai muulla tavoin.

Koulukuljetusten yhteyshenkilöt kouluittain:

Elisenvaaran yhtenäiskoulu
Riitta Lehtopohja
puh. 040 672 2941

Riihikosken yhtenäiskoulu
Maria Kallio-Järvenmäki
puh. 040 672 3056

Yläneen yhtenäiskoulu
Salme Mattila
puh. 040 672 2940

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@poytya.fi.

Lisätietoja:

Pöytyän kunnan esiopetus- ja koululaiskuljetusten järjestämisen periaatteet

Periaatteet muiden koulutuksen järjestäjien ylläpitämissä kouluissa / oppilaitoksissa opiskelevien osallistumisessa kunnan järjestämiin esiopetus-, koululais- ja opiskelijakuljetuksiin

 
 

Marianne Mäkelä
sivistysjohtaja
puh. 040 672 3190
marianne.makela(a)poytya.fi

 
x