sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Tutorit vetämässä leikkiä
 

TUTORIT

Moikka! 

Me olemme Elisenvaaran lukion tutoreita! Mitä ihmeen tutoreita? Ketkä me?

Lukuvuoden 2023-24 tutorit vasemmalta: Anniina, Nea, Sanni, Pinja, Iida, Kerttu, Maris, Joel, Katariina ja Sakari

Tutorin tehtävä on kunniatehtävä, jossa tarvitaan sopivasti kunnianhimoa ja myönteistä asennetta. Muuten ei tarvitse olla mitenkään erityinen, eikä tarvita sen ihmeempää kokemusta, kunhan on tahtoa ja yritteliäisyyttä suoriutua tehtävästä ja olla ykkösten "isosiskona" tai "isoveljenä".  

Halusin ryhtyä tutoriksi, sillä mielestäni jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tuntea itsensä hyväksytyksi ja tervetulleeksi uudessa koulussa. Olen oppinut tutorina sietämään paremmin painetta sekä tilanteita, joissa minun pitää esim. olla ohjaamassa nuorempia. Kivointa tutorin hommassa on ehdottomasti se, että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin, jolloin oppii myös paljon uusia asioita.

Elisenvaaran lukion tutorit on valittu joukko opiskelijoita, ja tutoreiksi valitaan joka lukuvuosi lukiomme kakkosluokkalaisia. Tutorina toimiminen tarjoaa:

  • uusia kokemuksia 
  • yhdessä tekemistä
  • ovat uusien lukiolaisten tukena ja apuna lukion aloituksessa
  • edistää kaikkien lukiolaistemme hyvinvointia ja hyvää ilmapiiriä  
  • osallistuvat lukiomme markkinointiin opon, rehtorin ja opettajien apuna

Me kokoonnnumme säännöllisen epäsäännöllisesti suunnittelemaan toimintaansa ja ohjaavana opena toimii äidinkielen opettaja Anu Virpi. Osa toiminnasta on koulupäivien aikana mutta pääosin yritetään kokoontua vapaatunneilla ja koulun jälkeen! 

 
 

 

 

Tutorit ryhmäytyshommissa.

 
x