sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 
 

Opintoryhmät kokoontuvat lukuvuoden aikana opetus-ohjelmaan merkittyinä ajankohtina.

Syyslomaviikolla (vko 42) ja talvilomaviikolla (vko 8) ei ole opetusta. Sitä ei ole myöskään arkipyhinä, eikä kiirastorstaina klo 17.00 jälkeen. 

Kaikkiin opintoryhmiin on ilmoittauduttava ennakkoon viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkua, jollei ohjelmatiedoissa ole toisin mainittu. Osaan luennoista on vapaa pääsy, jolloin niihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua. 

Jos työnantaja (yritys tai yhteisö) maksaa kurssimaksusi, tarvitset ilmoittautuessasi Y-tunnuksen laskutusosoitteeseen. Alaikäiset opiskelijat: Opintoryhmiin ilmoittaudutaan internetissä tai puhelimitse. Tässä yhteydessä välttämätöntä on ilmoittaa lapsen nimi kurssitietoihin ja huoltajan yhteystiedot laskutusosoitteeksi. Laskutusta varten tarvitaan sekä lapsen että huoltajan henkilötunnukset. 


Peruutukset ja kurssipaikan vaihtaminen

Mikäli opiskelija ei peruuta kurssipaikkaa viimeistään viisi (5) päivää ennen opintoryhmän alkua, perimme vähintään 50 % kurssimaksusta ja alle 30 euron kurssimaksun kokonaan.

Peruutukset tehdään aina OPISTON TOIMISTOON. Peruuttamisvelvoite koskee myös aktiivikortin lunastaneita. Jos syyskaudella opiskelija on ollut kurssilla vain kolme kertaa tai vähemmän (koko työvuoden kestävät kurssit), hän menettää paikkansa ryhmässä vuodenvaihteessa ja tilalle kutsutaan opiskelija varasijalta. Opiskelupaikan voi kuitenkin säilyttää ilmoittamalla opiston toimistoon poissaolostaan tai halustaan pitää kurssipaikkansa. 

Voit vaihtaa toiselle kurssille, mikäli alkuperäinen opintoryhmä ei vastaakaan odotuksiasi. Muutos tulee tehdä mahdollisimman nopeasti päätöksen jälkeen. Toiselle kurssille vaihtaminen tietysti edellyttää, että sillä on vielä tilaa.
 

Opettajan sairastuminen tai kurssin keskeytys

Opetusta saatetaan joutua jättämään pitämättä esim. opettajien sairastumisten ja tilojen pääkäyttäjän opiston käyttövuoroihin tekemien peruutusten takia. Kansalaisopisto pidättää itsellään oikeuden jättää pidemmillä kursseilla kohtuullisen määrän kokoontumisia pitämättä ilman, että kurssimaksuja palautetaan. Mikäli opintoryhmän keskeytyminen johtuu muusta syystä, kuin opiskeljamäärän alenemisesta, kansalaisopisto voi palauttaa opetukseen säännöllisesti osallistuneille osan maksetuista kurssimaksuista. Kuitenkaan 20 euroa pienempiä maksuosuuksia ei palauteta.
 

Auranlaakson kansalaisopiston tunnus

Auranlaakson kansalaisopisto

Käyntiosoite:
Kehityksentie 2, 21800 Kyrö

Toimisto avoinna:
ma–pe klo 9–15
puh. 040 672 2969
Teemme töitä myös etänä, joten tavoitat meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostitse.

 
x