sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Aarre alltosen reliefi
 
 

Kulttuuri

Kulttuuritoimi tukee Pöytyän kehittymistä kulttuuriltaan monipuolisena ja vahvana kuntana, jossa paikallista identiteettiä tallennetaan kotiseutuarkistoon, kotiseutukokoelmaan ja taidearkistoon. Materiaalin digitointi mahdollistaa tulevaisuudessa aineiston jakamisen  netissä niin kuntalaisille kuin tutkimus- ja opetuskäyttöönkin. Monipuolisen yhteistyön tavoitteena ovat innovatiiviset ja laaja-alaiset kulttuurin toimintamuodot, jotka vahvistavat Pöytyää kulttuurikuntana. Taide- ja kulttuuripalvelut ovat osa kaikkien kuntalaisten elämää.

Yhteisöllisyyttä ja kansalaisvaikuttamista tuetaan osallistumalla kylien kehittämiseen kylien neuvottelukunnan toiminnalla. Lapsiperheitä huomioidaan lapsi- ja perheneuvoston näkökulmasta.

KULTTUURIA KUNNISSA

Kulttuuria kunnissa -verkosto on varsinaissuomalaisten kuntien kulttuurivastaavien ja -työntekijöiden yhteistyö- ja kehittämisryhmä.

Verkoston tavoitteena on kehittää ja vahvistaa maakunnan kulttuuria esimerkiksi jakamalla hyviä käytäntöjä, tekemällä tiedotusyhteistyötä sekä valmistelemalla maakunnallisia kehittämishankkeita.

Kulttuuria kunnissa -verkosto toimii tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen liiton  kanssa.    

  Ota yhteyttä

   

  Taina Myllynen
  kulttuurisihteeri
  puh. 050 560 7168
  taina.myllynen(a)poytya.fi

   
  x