sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

E-aineistot

 

ePress Pöytyän kirjastoissa

Pöytyän kirjastoissa on käytössä ePress digitaalinen sanomalehtipalvelu, jonka kautta voi lukea satoja Suomessa ilmestyviä sanomalehtiä.
Digitaaliset sanomalehdet on luettavissa kirjaston sanomalehtipäätteiltä.

Kaikki sanomalehdet yhdestä paikasta. ePress kirjastossa.


 

Ellibs-kokoelman käyttöopastusvideo

Videossa näytetään miten kirjaudut sisään Ellibsiin ja kuinka lainaat, luet tai kuuntelet e-kirjoja ja e-äänikirjoja. Videon tekijänä on Pöytyän kirjasto.

Kirjaston kautta voit lainata myös e-kirjoja ja e-äänikirjoja. E-aineisto lainataan joko Ellibs Librarysta tai Loisto-kirjastojen verkkokirjastosta.

Loisto-kirjastojen aineiston lainausta varten tarvitset Loisto-kirjastokortin ja nelinumeroisen PIN-koodin, jonka saat kirjastosta. Mikäli sinulla on jonkin toisen kirjaston kortti (esim. Turku, Helsinki), pääset lainaamaan myös näiden kirjastojen e-aineistoa Ellibsin linkistä.

Loisto-kirjastoissa e-aineiston laina-aika on oman valintasi mukaan joko 7 tai 14 päivää. Laina-ajan umpeuduttua aineisto palautuu itsestään. Laina-aikaa voi jatkaa, mikäli aineistoon ei ole varauksia. Aineiston voi halutessaan myös palauttaa ennen laina-ajan päättymistä. Lainassa olevaan e-aineistoon voi tehdä varauksia. Varauksen vapautumisesta lainattavaksi tulee ilmoitus sähköpostiin.

Linkit:

Musiikkikirjasto Naxos

Naxos music library -logo

Kirjautumaan pääsee kirjastokortin tunnuksella eli 888C... / AKP...
Lopetettuasi kuuntelun muista kirjautua ulos!

 
x