sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
kuva Kyröstä
 
äiti ja lapsi postilaatikolla
 

Pöytyä - palveluja ja luonnonrauhaa

Pöytyä tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön, jossa perheellä on hyvät kunnan peruspalvelut ja monipuoliset mahdollisuudet yhteisiin harrastuksiin.

Omakotiasuminen

Pöytyän kunnassa on rakentajalla varaa valita

Asuntotonttien koot vaihtelevat taajama-alueiden runsaasta tuhannesta neliöstäaina muutamaan tuhanteen neliöön asti. Myös maisemassa ja ympäristössä löytyy valinnanvaraa. Luonnonkauniita metsätontteja on sekä Kyrössä että Riihikoskella puhumattakaan Yläneen Kalikan asuntotonteista, jotka sijaitsevat Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä.

Pöytyällä asumisen viihtyvyyttä lisäävät vireän maaseutukunnan monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näitä ovat muun muassa Kisariihen liikunta- ja kuntokeskus  ja Haukkavuoren luonto- ja maastoliikuntakeskus Riihikoskella. Tunnetusta Kuhankuonon retkeilyreitistöstä noin 40 %  sijaitsee Pöytyällä Yläneen alueella. Yläneellä on myös oivalliset mahdollisuudet harrastaa esimerkiksi melontaa, pyöräilyä, pilkkikalastusta ja hiihtoa.

Pöytyä on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kyrön taajamasta pääsee Valtatie 9:n kautta Turkuun ja Loimaalle noin puolessa tunnissa. Myös Riihikoskelta on sujuvat tieyhteydet Kantatie 41:n ja Jalkalantie–Valtatie 9:n kautta Turkuun ja Loimaalle. Yläneen keskustaajamasta, joka sijaitsee Turku–Säkylätien välittömässä läheisyydessä, on matkaa Turkuun noin 55 km ja Loimaalle noin 45 km.

Tutustu omakotitontteihin

Rivitaloasuminen

Pöytyän kolmessa kuntataajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä asuntoja (pääosin rivitalo) vuokrattavana. 

Linkit:

 
 

Tontit ja rakentaminen:

Petri Lehtonen
rakennustarkastaja-rakennusmestari
puh. 050 590 6721
petri.lehtonen(a)poytya.fi

 

Vuokra-asunnot:

Seija Halminen
asuntosihteeri
puh. 040 672 2978
seija.halminen(a)poytya.fi

 
x