sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
kuva Kyröstä
 
äiti ja lapsi postilaatikolla
 

Pöytyä - Tilaa olla vapaa

Tervetuloa Pöytyälle, elinvoimaiseen kuntaan Varsinais-Suomessa. Meillä Pöytyällä on kaikkea, mikä tekee arjesta hyvää. Tavallisia juttuja, joita osaa asukkaana arvostaa. Voit nauttia maaseudun rauhasta ja luonnonkauneudesta sekä laadukkaista peruspalveluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. 

Pöytyän kunnassa rakentajalla on varaa valita

Asuntotonttien koot vaihtelevat taajama-alueiden runsaasta tuhannesta neliöstä aina muutamaan tuhanteen neliöön asti. Myös maisemassa ja ympäristössä löytyy valinnanvaraa. Luonnonkauniita metsätontteja on sekä Kyrössä että Riihikoskella puhumattakaan Yläneen Kalikan asuntotonteista, jotka sijaitsevat Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä. Asuintontit Pöytyällä ovat edullisia, alkaen vain 1000 euroa.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja laadukkaat sivistyspalvelut

Pöytyällä on monipuolisesti harrastus- ja vapaa-ajan viettopaikkoja, kuten esimerkiksi Kisariihen liikuntakeskus, BMX-rata, skeittiparkki, Haukkavuoren maastoliikuntakeskus, Kyrön maauimala, Kurjenrahkan kansallispuisto, Aurajoentien matkailutie ja Aurajoki.
 
Olemme investoineet viime vuosina sivistyspalveluihin. Meillä on uusia päiväkoteja, yhtenäiskouluja ja Elisenvaaran lukio. Kouluissamme on käytössä Harrastamisen Suomen malli, joka mahdollistaa maksuttoman harrastuksen koulupäivän yhteydessä.

Kylien Pöytyä hyvien liikenneyhteyksien varrella

Pinta-alaltaan kolmen taajamakeskuksen (Kyrö, Riihikoski ja Yläne) Pöytyä on Turkuakin suurempi, ja asukkaita meillä on noin 8000 ja yrityksiä 800. Yhteisöllisyys ja yhdessätekeminen näkyy Pöytyällä.

Pöytyä on hyvien tieyhteyksien varrella. 

  • Kyrön ja Riihikosken taajamasta pääsee Turkuun ja Loimaalle noin puolessa tunnissa. 
  • Yläneen keskustaajamasta on matkaa Turkuun, Loimaalle ja Huittisiin noin kolme varttia, Säkylään vartti.

Tutustu Pöytyän kunnan myytäviin omakotitontteihin

Katso täältä Pöytyällä myynnissä olevat kodit - Oikotie.fi 

 

Tontit ja rakentaminen:

Petri Lehtonen
rakennustarkastaja-rakennusmestari
puh. 050 590 6721
petri.lehtonen(a)poytya.fi

 

Vuokra-asunnot:

Mirva Helminen
asuntoasiat
puh. 044 726 6661
mirva.helminen@hemman.fi

 
x