sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

20.06.2024

Pöytyän Yläne on Vuoden 2024 Naapurusto – Voittoa juhlistetaan Naapurustosuunnistuksella


Yläne äänestettiin Vuoden 2024 Naapurustoksi naapurustopalvelu Know Your Hoodsin (hoods.fi) kilpailussa. Voiton kunniaksi Know Your Hoods ja Pöytyän kunta kutsuvat innokkaat seikkailijat suunnistamaan Yläneelle ajalla 29.6.-12.7.2024!

Yläne nousi äänestäjien suosikiksi kilpailussa, jossa kisasi keskenään 12 asuinaluetta eri puolilta Lounais-Suomea. Äänestäjät kehuivat erityisesti Yläneen uimarantoja, retkeilymahdollisuuksia ja yhteisöllistä henkeä.

Nyt voittoa juhlistetaan kaikille avoimella ja maksuttomalla Naapurustosuunnistuksella, jonka rastit tutustuttavat Yläneen kiinnostaviin kohteisiin. Rasteja on yhteensä viisi ja halutessaan voi kiertää niistä vain osan. Vähintään kahdella rastilla käymällä osallistuu arvontaan, jossa on palkintona lahjakortteja paikallisiin elämyksiin! 

Lähiympäristö tutuksi suunnistaen

Tapahtuman ideana on tarjota hauskaa kesäohjelmaa sekä kannustaa niin paikallisia kuin vierailijoitakin tutustumaan Yläneeseen uudenlaisella tavalla. Samalla voi nauttia Pöytyän kesästä! Rastikierros on suunniteltu yhdessä paikallisten kanssa. 

- Jokaisella rastilla on paikkaan liittyvä tietovisakysymys. Kohteet ja kysymykset on valittu niin, että ne tuottavat oivalluksia ja iloa niin Yläneellä ensimmäistä kertaa vieraileville kuin paikan jo hyvin tuntevillekin, kertoo Naapurustosuunnistuksen toteutuksesta vastaava Anna Ventola Hoodsilta.

Suunnistus käynnistyy 29.6., jolloin vietetään myös Yläneen Säpinöitä. Ensimmäisenä päivänä suunnistajat voivatkin nauttia myös iloisesta markkinahulinasta.
 
 - Naapurustosuunnistus on hieno yhteistyö Know Your Hoodsin kanssa. Olemme innoissamme toteuttamassa tapahtumaa ja toivotamme niin pöytyäläiset kuin kauempaakin matkaavat tutustumaan muutamiin suosikkikohteista Pöytyällä Yläneellä. Kohteissa vierailu on maksutonta ja sopii vauvasta vaariin. Suunnistus voi toimia mainiosti sisältönä päiväretkelle, ideoi Pöytyän kunnan kehittämispäällikkö Annukka Tolkki.

Naapurustoissa on suunnistettu aikaisemmin jo muun muassa Kemiönsaarella, Liedossa, Turussa, Kaarinassa ja Naantalissa, ja rastit ovat houkutelleet satoja suunnistajia. 

Suunnistuksen kartta ja ohjeet: naapurustosuunnistus.hoods.fi 

Lisätietoja:

Tapahtuman tuottaja:
Anna Ventola, Know Your Hoods
p. 044 2787616 | markkinointi@cyf.fi

Annukka Tolkki, Pöytyän kunta
p.040 672 3001 | annukka.tolkki@poytya.fi

 

Know Your Hoods on turkulaisen kuntamarkkinoinnin ja kotoutumisen asiantuntija CYF Digitalin palvelu, jonka ensimmäinen versio on kehitetty Lounais-Suomen kuntien yhteisen Töihin tänne -kokonaisuuden yhteydessä. Palvelu on käytössä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, Pöytyä on ollut mukana alkuvuodesta 2024. Palvelun jatkokehitystä tehdään yhdessä kuntien kanssa ja myös muut kunnat ovat tervetulleita mukaan.

 
 
x