sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

16.02.2024

Haemme joukkoomme talouspäällikköä

Haemme tekijää talouspäällikön vakituiseen virkasuhteeseen edellisen jäädessä ansaitulle eläkkeelle.

Talouspäällikkönä johdat keskushallinnon toimialalle sijoittuvaa talouspalvelujen tulosaluetta, jossa työskentelee lisäksesi kaksi muuta talouden ammattilaista. 

Työssäsi johdat ja kehität kuntakonsernin taloushallintoa. Keskeisiä tehtäviäsi ovat talousarvion ja tilinpäätöksen laatiminen sekä talouden säännönmukaisen raportoinnin ohjaaminen ja koonti talouden vuosikellon mukaisesti. Ohjaat ja neuvot kunnan viranhaltijoita heitä askarruttavissa talouden kysymyksissä. Vastaat kunnan rahaliikenteen toimivuudesta sekä mm. kunnan omaisuuden vakuuttamisesta. Huolehdit talouteen liittyvästä viranomaisyhteistyöstä ja talouden ja toiminnan lakisääteisestä tilastoinnista yhteistyössä kunnan toimialojen kanssa. Avustat tarvittaessa tilintarkastajaa tarkastustehtävissä. Talouspäällikkö toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Viran kelpoisuusvaatimukset:
-    soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
-    soveltuva aiempi työkokemus 

Talouspäällikön tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä erinomaista suullista ja kirjallista viestintäkykyä. Perehtyneisyys kunnan hallintoon ja talouteen katsotaan eduksi. 

Ennen valinnan vahvistamista tehtävään valitun tulee toimittaa terveydentilaa koskeva selvitys soveltuvuudesta virkaan. Virantäytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Tehtäväkohtainen palkka: 4.400 e / kk. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Meillä sinun on myös mahdollista kouluttautua ja kehittää taitojasi.

Hae joukkoomme 1.3.2024 klo 12:00 mennessä alla olevan linkin kautta. Haastattelut pyritään pitämään viikolla 10.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/talouspaallikko-poytya-01-1-24/

 
 
x